KIYIKLIK VE AYHAN’DAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

2 Temmuz 2012 Pazartesi

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık v e Yükseköğretim Kurumu (YÖK) eski üyesi Prof. Dr. Halis Ayhan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Çorum İmam Hatip Lisesi Mezun ve Mensupları Platformu`nun her yıl geleneksel olarak tertip ettiği “Hasrete Veda Keşkek Günü”; etkinlikleri kapsamında Belediye Konferans Salonu`nda düzenlenen “Geçmişten Geleceğe İmam Hatipli Olmak”; konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak için Çorum`a gelen Kıyıklık ve Ayhan, Başkan Külcü`ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve eski YÖK üyesi Prof. Dr. Halis Ayhan`ın çok önemli isimler olduğunu, böylesine önemli isimleri ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyleyerek, ziyaretçilerine teşekkür etti.