Kıvanç ve Burak’tan muhteşem gösteri

25 Nisan 2014 Cuma

Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışma programı ile adlarını Türkiye`ye duyuran Kıvanç ve Burak, bu kez yeteneklerini Çorumlu çocuklar için sergiledi.

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan etkinlikleri kapsamında şehrimize gelen Kıvanç ve Burak, Devlet Tiyatro Salonu`nda yaptıkları gösteriyle izleyenleri hayran bıraktı. İki gösteri ile Çorumlu çocukların karşısına çıkan Kıvanç ve Burak`ın illüzyon gösterisine Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yoğun ilginin olduğu gösteriye gelenler salona sığmadı.

Gösteri sonunda dakikalarca ayakta alkışlanan Kıvanç ve Burak`a Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül tarafından çiçek takdim edildi.