Kırmızı Şimşekler’den voleybol takımına destek

6 Ocak 2018 Cumartesi

“Takımını yalnız bırakma”

Çorum Belediyesi GSK voleybol takımı 1. Lig yolunda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çorum Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün Pazar günü oynayacağı Sorgun Belediyespor karşılaşması öncesi, voleybolcuların antrenmanını ziyaret ederek baklava ikramında bulundu. Voleybolculara moral veren taraftar grubu, Pazar günü Atatürk Spor Salonunu dolduracaklarını ve tüm güçleriyle Çorum Belediyesi GSK voleybol takımının yanında yer alacaklarını söyledi.

Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Nadir Solak, taraftar grubunun jestinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü voleybol takımımız 7 Ocak 2018 Pazar günü saat 14.00’da Atatürk Spor Salonu’nda 1.lig yolunda Sorgun Belediyespor’la önemli bir maça çıkacak. Grupta 4. sırada bulunan takımımız bu mücadeleyi kazanmasıyla beraber playoff yolunda iddiasını devam ettirecek. Bu önemli maça tüm voleybol severler hemşehrilerimizi ve taraftarlarımızı ailecek bekliyoruz. Hemşehrilerimizin ve taraftarımızın desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.

Kırmızı Şimşekler taraftar grubu olarak futbol takımının ve voleybol takımının her zaman yanında olduklarını ifade eden Kırmızı Şimşekler tribün liderleri Şevket Yumutkan ve Hüseyin Nalcı, Pazar günü oynanacak olan voleybol maçındavoleybol takımının yanında olacaklarını kaydetti. Yumutkan ve Nalcı, “Sorgun Belediyespor maçını kazandığımızda ilimizde voleybol açısından da önemli yerlere geleceğiz. Derbi gözüyle baktığımız bu maça tüm taraftarımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Ziyarette sonunda Kırmızı Şimşekler tribün liderleri Şevket Yumutkan ve Hüseyin Nalcı sporcularabaklava ikram ederek başarılar dilerken, Voleybol takımı Antrenörü Yusuf Biçer ve takım kaptanı Serhat Erdoğan da Yumutkan ve Nalcı’ya takım forması hediye etti.

7 Ocak 2018 Pazar günü Saat:14.00’da Atatürk Spor Salonu’nda Sorgun Belediyespor ile oynayacağı maç öncesi yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Nadir Solak ile birlikte voleybol şube sorumlusu Fatih Köken de izledi.

Foto Galeri