''Kınalı Hasan'' adlı tiyatro gösterisi duygulu anlar yaşattı

24 Mart 2016 Perşembe

Engelli Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni şiir, tiyatro ve belgesel gösterileri ile andı.

Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi konferans Salonu’nda gerçekleyen 18 mart Çanakkale Şehitleri’nianma programında engelli gençler “Hayatı paylaşmak için engel yok”; sloganı ile hazırladıkları gösteriyi sundular. Şüheda Çelik, Mustafa Tekeli ve Nuray Taşkan’ın okuduğu Çanakkale Şehitleri’ne yazılmış şiirler salonda büyük beğeni toplarken öğrencilerin hazırlamış olduğu “Seyit Onbaşı ve Çanakkale” belgesel-slayt gösterisi, “Kınalı Hasan” adlı tiyatro ve Engelsiz Koro’nun seslendirdiği Çanakkale türküleri izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Program sonunda izleyicilere Engelli Eğitim Merkezi aşçılık sınıfı tarafından hazırlanan üzüm hoşafı ve ay-yıldız şeklindeki kurabiyeler ikram edildi.