Kimse Yok Mu Derneği’nden Başkan Külcü’ye Ziyaret

18 Nisan 2013 Perşembe

Kimse Yok Mu Derneği Çorum Şubesi Başkanı Erkal Aykaç ve yönetim kurulu üyesi Zekeriya Yurttaş Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette derneğin 19 Temmuz tarihinde açıldığını ancak bugüne kadar 1300 civarında vatandaşa yardım ettiklerini anlatan Aykaç, yetim projesine başladıklarını ve bu konuda bilgilendirme yaptıklarını yakında da ramazan projesine başlayacaklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise konuşmasında belediye olarak bazı sosyal yardımlarda bulunduklarını ancak toplumun bu yardımları her zaman sivil toplum kuruluşlarının eliyle yaptığını kaydederek, Kimse Yok Mu Derneği`nin çalışmalarını da bu kapsamda değerlendirdiklerini söyledi.

Kimse Yok Mu Derneği`nin Kızılay gibi sadece Türkiye içinde değil, Türkiye dışında da faaliyetleri bulunduğunu vurgulayan Külcü, “kamu yöneticileri olarak görevimiz yardımcı olmaktır. İhtiyaç sahiplerine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz”; dedi.