33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

KILIÇ; 'KÜLCÜ, ESNAF DOSTU'

23 Ekim 2012 Salı

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı (ÇESOB) Yalçın Kılıç, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün hizmetlerinden övgüyle söz etti.

ÇESOB binasında esnaf odaları temsilcileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye, Çorum esnafına yaptığı katkılar nedeniyle “Esnaf Dostu”; olarak nitelendirildi. ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, bugüne kadar Çorum Belediyesi`nden hiçbir taleplerine “hayır”; cevabı almadıklarını söyledi. Başkan Külcü`nün her zaman esnafın yanında ve destekçisi olduğunu söyleyen Kılıç, “Çorum esnafı olarak Belediyemiz her zaman bizlerin yanında oldu.

Pazar yerlerinin modernleştirilmesinde, yeni Pazar yerlerinin oluşturulmasında, esnafın işine zarar veren sosyete pazarının kapatılmasında, korsan satışların engellenmesinde, yolların ve her türlü altyapının tamamlanmasında Belediyemiz ve sayın Başkanımız bizlerin yanında oldu.”; dedi.