Kick Boks Federasyonu Başkanından Külcü’ye ziyaret

24 Aralık 2016 Cumartesi

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

23 Aralık Cuma günü Çorum`da başlayan Türkiye Okullar Kick Boks Şampiyonası`nın Çorum`da yapılmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bu tür organizasyonların önemine vurgu yaptı.

Böyle organizasyonların Çorum’un tanıtımına katkı sağladığını ifade eden Başkan Külcü, “Ülkemizde birlik ve beraberlik içerisinde böyle güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Şampiyonanın güzel bir şekilde sonuçlanmasını temenni ediyor, şampiyonaya katılan sporcularımıza başarılar diliyorum”; dedi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı da yaptığı konuşmada Küçükler Türkiye Okullar Kick Boks Şampiyonası’nın ikincisisin 50 ilden 5 bine yakın sporcunun katılımı ile Çorum’da yapıldığını belirtti. Ev sahipliği için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür eden Salim Kayıcı, “Bundan sonraki faaliyetlerimizde de Çorum’a elimizden geldiği kadar destek vermeye devam edeceğiz”; diye konuştu.

Ziyarette Kick Boks Federasyonu Genel Koordinatörü Hüseyin Şahbar, Kick Boks Federasyonu Genel Sekreteri Harun Demir,Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Belediye Spor İşleri Müdürü Nadir Solak ve Kick Boks İl Temsilcisi Aydın Fırat da hazır bulundu.

Ziyaret sonunda Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Başkan Külcü’ye kickboks eldiveni hediye etti.