Kıbrıs Caddesi'nin tretuarlarını yeniliyoruz

11 Eylül 2020 Cuma

Belediyemiz, Kıbrıs Caddesi’nin tretuarlarını tamamen yeniliyor.

Kıbrıs Caddesi sakinlerinden gelen talep üzerine hemen harekete geçen belediyemiz, eskiyen ve çoğu yeri asfalta bütünleşmiş 700 metre uzunluğundaki kaldırımları yenilenmesi ile ilgili çalışmalar son aşamaya geldi. Vali Atıl Uzelgün Huzurevinin önünden başlayarak Askerlik Şubesine kadar olan kısımda çift taraflı olarak yapılan çalışmada tretuvarlara engelli yürüme yolları ve rampaları da eklendi.

“Hemşehrilerimizin talep ve istekleri bizim için çok önemli” diyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Kıbrıs Caddemizde ikamet eden hemşehrilerimizden bu bölge ile ilgili talepler geliyordu. Bir hemşehrimiz de özellikle engelli babası için böyle bir talepte bulunmuştu. Biz de arkadaşlarımıza burayı çalışma programlarına almalarını söyledik. Çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Şehrimize ve Kale Mahallesi sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Foto Galeri