KENTLİ SERVİSİ HİZMETE GİRİYOR

25 Haziran 2012 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, hizmet binasında yapılan yeni düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Hizmet binasının birinci katında gerçekleştirilen tahsilat hizmetlerinin, Beyaz Masa’nın bulunduğu zemin kata taşıyacaklarını açıklayan Başkan Külcü, “Hizmet binasının zemin katı Kentli Servisi birimi olarak hizmete sunulacak. Bu çalışma hayata geçtiğinde artık elektronik ortamda takip edilen işlemlerin tamamı Kentli Servisi`nde gerçekleştirilecek”; dedi.

Başkan Külcü, tahsilat hizmetlerinin zemin kata taşınmasıyla ilgili olarak da “Üst katlara yaşlı ve engelli vatandaşların çıkması zor oluyordu. Şimdi bu birimi zemin kata indiriyoruz. Bina ile ilgili çalışmalar tamamlandı. İçinin dekorasyonuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. 2-3 hafta içinde bu çalışmayı tamamlayarak hemşehrilerimizin istifadesine sunacağız”; dedi. planlıyoruz” dedi.