31°C az bulutlu

31°C az bulutlu

KENTLİ SERVİSİ GÖRKEMLİ TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

7 Eylül 2012 Cuma

Belediyemiz Kentli Servisi`ni düzenlenen törenle hizmete açtı.

Çorumluya bugüne kadar önemli hizmetler yapan Beyaz Masa yerine kurulan Kentli Servisi`nin açılışına Vali Sabri Başköy, Sungurlu Belediye Başkanı Selahattin Uzunkaya, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, CHP Merkez İlçe Başkanı Saim Topgül, SGK İl Müdürü Duran Cesur, banka müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Program öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, resmi işlemlerin daha kolay halledileceği Kentli Servisi`nin ayda en az 60 bin kişiye hizmet vereceğini belirtti. E-Belediye ve SMS Belediyeciliği`ni de hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Külcü, “Bir yıllık yoğun bir çalışmanın ardından Kentli Servisi`ni bugün hizmete açıyoruz. Hizmeti halkımızın ayağına getirerek resmi işlemleri daha da kolaylaştırıyoruz. Çorum Belediyesi olarak yenilikçi ve vatandaş memnuniyetini sağlayacak bir yapı oluşturduk”; dedi.

Geçmişten gelen alışkanlıklarda vatandaşların kamudaki iş ve işlemleri için birkaç noktaya yönlendirilerek zaman ile emek harcamak zorunda bırakıldığını ifade edene Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kentli Servisi`nin hizmete girmesiyle birlikte sosyal yardımlar, abone hizmetleri, istek ve şikayetler, bilgi edinme, fatura ödeme gibi işlemlerin tek merkezden daha kolay şekilde yerine getirileceğini ve Kentli Servisi ile Belediye ile halk kaynaşmasını tesis edeceklerinin altını çizdi.

Başkan Külcü, “Yeni ve modern halkla ilişkiler yapımızla birlikte yenilediğimiz binamızın giriş katında sunacağımız hizmetlerle halkın belediye hizmetlerinden daha hızlı ve etkin şekilde yararlanması sağlıyoruz. Belediye hizmet binalarımızda yoğunlukla kullanılan birimler tamamen zemin kata taşınmış oluyor”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kentli Servisi`nin oluşturulmasında emeği geçenleri de unutmayarak İdare Amiri Dursun Yıldız ve TTS Teknisyeni Mahir Taş ve tüm emeği geçenlere de teşekkür etti.