KENT PARK ÇORUM’UN YÜZ AKI OLACAK

16 Nisan 2012 Pazartesi

Hıdırlık Cami`nin arka tarafında Tarım İl Müdürlüğü yerine yapılacak olan Kent Park`ın Çorum`un yüz akı olacağını belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, en az 153 dönüm alan üzerine kurulacak olan Kent Park`ta gölet, ekolojik ve tematik bahçeler, Minya Çorum, göl kenarı yürüyüş alanları, açık sinema ve kompleksler ile modern bir park yapacaklarını söyledi. Kent Park`ın alanının ilerleyen yıllarda da Akşemsettin Caddesi, İskilip yoluna kadar genişletilmesinin söz konusu olduğunu kaydeden Külcü, ilerleyen yıllarda yapılacak olan bu genişlemeyle birlikte parkın alanının 300 dönüme çıkacağının altını çizdi.