Kent Konseyi yeni yönetimini seçti

25 Temmuz 2014 Cuma

Kentlilik bilincinde farkındalık yaratmak için oluşturulan Çorum Kent Konseyi yeni yönetimini seçti. Konseyin başkanlığına oy birliği ile Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan seçildi.

Başkanlığı İsmail Akgöz`den devralan Candan, kentlilik bilincini ve kent yönetimine katılımı artırmayı planladıklarını söyledi. Yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veren Candan, “Yeni dönemizde yapacağımız çalışmalardan birisi de Engelli ve Çocuk Meclisi`ni kuracağız. Hemşehrilerimizin kamu idaresine kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamaya çalışacağız”; dedi.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu`nda gerçekleştirilen kongrede Kent Konseyi Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu.

Haşim EĞER

Mehmet AYDIN