32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

Kent Konseyi’nden Başkan Aşgın’a ziyaret

24 Eylül 2021 Cuma

Çorum Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

Başkan Aşgın’ı makamında ziyaret eden Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan ve Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Aşgın ile bir süre görüşerek sohbet etti. Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Turhan Candan, Kent Konseyinin yapmış olduğu çalışmalar, meclis gündemleri ve faaliyetler ile alakalı bilgiler vererek “Çorum’da kenarda kalmış meselelerle ilgili farkındalık oluşturulmasını amaçlıyoruz. Kent Konseyinden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

2019 yılına kadar Çorum Kent Konseyi Başkan Vekilliği de yapan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kent Konseyinin Çorum’un ortak paydası olduğunu belirterek Kent Konseyine desteklerinin her zaman süreceğini vurgulayarak yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti.

Foto Galeri

Kent Konseyi’nden Başkan Aşgın’a ziyaret Kent Konseyi’nden Başkan Aşgın’a ziyaret Kent Konseyi’nden Başkan Aşgın’a ziyaret Kent Konseyi’nden Başkan Aşgın’a ziyaret