Kent Konseyi gençlere kitap hediye etti

5 Haziran 2017 Pazartesi

Çorum Kent Konseyi, gençler arasında kitap okuma alışkanlığının kazandırılması ve gençlerin daha çok kitap okumaları için çalışmalarına devam ediyor.

Başöğretmen Anadolu Lisesi ve Öğretmen Mukadder Akaydın Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan,Necip Fazıl Kısakürek’in “Es Selam” isimli kitabını öğrencilere hediye etti.

“Bu hediyenin hakkı okunmaktır.” diyen Turhan Candan, “Kitap rafa konulmak için alınmaz. Sizlerin bu konuda ne kadar bilinçli olduğunuzu biliyorum. Böyle güzel bir eserin hakkını vereceğinizden eminim.” şeklinde konuştu.