18°C parçalı az bulutlu

18°C parçalı az bulutlu

Kemal Sayar konferansına yoğun ilgi

15 Mayıs 2023 Pazartesi

Çorum Belediyesi’nin kültür–sanat etkinlikleri kapsamında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Psikiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar, Çorum halkı ile buluştu. “Hatıraların Evi Günümüzde Aile” konulu konferansla dinleyicilerin karşısına çıkan Sayar, aile ilişkileri ve eşlerin psikolojisi üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Çorum Belediyesi, kültür sanat etkinliklerini sürdürüyor. Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında Psikiyatrist Prof. Dr. Kemal Sayar, Devlet Tiyatro Salonu gerçekleşen konferansta Çorum halkı ile buluştu. Konferansa AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Turhan Candan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferans sonunda AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Prof. Dr. Kemal Sayar’a çiçek ve hediye takdim etti.

Foto Galeri