Keçe Sergisi hayran kaldılar

2 Mart 2016 Çarşamba

Belediyemiz tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve keçe resim sanatçısı Mükerrem Turhan`ın eserlerinin yer aldığı sergi Çorum Belediyesi Sanat Galerisi ve Müzesi`nde açıldı.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından organize edilen serginin açılışına Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, sanatçı Mükerrem Turhan`la birlikte çok sayıda sanatsever katıldı.

Mükerrem Turhan, birbirinden güzel 37 eserinin yer aldığı sergiyi gezen davetlilere eserleri hakkında bilgiler verdi.