Karla mücadele sabah erken saatlerde başladı

23 Aralık 2021 Perşembe

Çorum’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle, şehir beyaz örtüye bürünürken teyakkuzda olan Belediyemiz ekipleri anında karla mücadele çalışması başlattı.

Çorum’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Kar yağışının başlamasıyla birlikte Belediyemiz de hem araçların hem de yayaların ulaşım problemi yaşamaması için çalışmalarına hemen başladı. Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen  çalışmalar sabahın erken saatlerinde başladı.

Belediyemiz ekipleri bir taraftan karla mücadele çalışması yaparken, diğer taraftan ise sokak ve yaban hayvanlarını besleme çalışmalarını devam ettirdi. Ekipler yaban hayvanları için doğaya yem ve mama bırakıyor.

Türkiye’nin geçen yıl en az yağış alan ili olan Çorum’da kar yağışı büyük bir sevinçle karşılandı. Beyaz örtüyle kaplanan mekânların arasında yer alan Millet Parkı, Bosna Parkı, Hürriyet meydanında ise kartpostallık manzaralar oluştu. Eşsiz bir görünüme kavuşan Millet Bahçesindeki manzara görenleri hayran bıraktı.

Havadan görüntülenen karla kaplı mekânların görüntüsü görenleri adeta büyüledi.

Çorum’dan kar manzaraları

Çorum’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle, şehir beyaz örtüye büründü. Kentte kar yağışı ile birlikte kartpostallık manzaralar oluştu.

Foto Galeri