''Kardeşlik Turnuvası'' gençleri bir araya getirdi

17 Şubat 2016 Çarşamba

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri kış dönemi masa tenisi turnuvasında gençler kardeşçe mücadele etti.

Çorum Belediyesi Tesisler Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Merkezleri arası masa tenisi kardeşlik turnuvasında 61 sporcu 3 farklı yaş kategorisinde yarıştı. Turnuva sonucunda dereceye girenlere Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından ödüllendirildi.

Çağın farkında olan ve gelecek ufkuna sahip bir gençliğin; ahlakıyla, özgüveniyle, bilgisiyle, medeniyetler yarışında Türk Milletini en güzel ve samimi şekilde temsil edeceğine inandığını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Gençlerimizin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda hayata en iyi şekilde hazırlanması bizlerin en temel hedefidir. Kendilerine sunulan imkanları en güzel şekilde değerlendirerek, kültürü- sanatı- sporu yaşam tarzı haline getiren, çevresine ve toplumuna faydalı olma bilinciyle hareket eden bir gençlik için eğitim yatırımlarımıza devam ediyoruz.”; dedi.

Final törenini Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu, Turhan Candan, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, veliler ve çok sayıda gençlik merkezi öğrencisi de izledi.