Karapürçek muhtarından Belediye’ye yol teşekkürü

19 Aralık 2017 Salı

Karapürçek Köyü yolunda yapılan yol genişletme çalışmaları için köy muhtarı Hüseyin Karaca, Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti.

Karapürçek yolunda devam eden yol çalışmasında görevli yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yol yapım amiri Oktay Çalışkan’dan bilgiler alan muhtar Hüseyin Karaca, yapılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti. Muhtar Hüseyin Karaca, “Yolumuz önceden çok dar ve bozuktu. Şuanda yolumuzda hummalı bir çalışma var. Yolumuz yeniden yapıldığı gibi genişletiliyor da. Bu yolun yapılması 5-6 köye büyük kolaylık sağlayacak.” dedi.