Karakucak Güreşleri pazar günü yapılacak

18 Temmuz 2019 Perşembe

Belediyemizin önemli spor organizasyonlarından olan Karakucak Güreşleri, 21 Temmuz pazar günü gerçekleştirilecek.

Belediyemizin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği, geçtiğimiz yıl da Karakucak kategorisine alınan güreşler, 21 Temmuz Pazar günü saat: 10.00’da Nazmi Avluca Spor Tesisinde gerçekleştirilecek. Büyükler, Yıldızlar ve Minikler olmak üzere 3 kategoride 29 grupta gerçekleştirilecek olan güreşlerde dereceye giren sporculara toplam 70 bin lira para ödülü verilecek.

Vatandaşlardan ve sporculardan gelen talepler üzerine güreşlerin Karakucak Güreşleri olarak değiştirildiğini hatırlatan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Pazar günü gerçekleştireceğimiz Karakucak Güreşlerine Çorumlu güreşçilerimizin yanı sıra birçok ilden güreşçiler katılacak. 3 kategoride toplam 29 grup yapılacak olan güreşlerde 70 bin lira para ödülü dağıtacağız. “Haydi, yiğitler er meydanına” dedi. Güreşseverleri er meydanına davet eden Başkan Aşgın, Karakucak Güreşlerine gelmek isteyen vatandaşlar için Saat Kulesi önünden saat: 09.30’da otobüs kaldırılacağını söyledi.

Karakucak Güreşleri pazar günü yapılacak