Karahacipliler’den Külcü’ye destek sözü

7 Ocak 2014 Salı

Karahacipliler Derneği yöneticileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye destek ziyaretinde bulundu.

Karahacip Belediye Başkanı Hacı Ahmet Bekdaş, Karahacipliler Derneği Başkanı İsmail Aktaş ve dernek üyelerinin yer aldığı ziyarette dernek üyeleri “Her zaman Başkanımızın yanınızdayız ve onu destekleyeceğiz.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün Karahacip`e verdiği desteklerle Karahacip`in hayat bulduğunu söyleyen Karahacip Belediye Başkanı Bekdaş, “Hem Karahacip hem de Çorum için yaptıklarınızı biliyoruz. İnşallah yarım kalan hizmetlerin tümünü tamamlamak yine size nasip olacak.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karahacip`in kendileri için önemli bir yer olduğunu belirtti. Külcü “Karahacip AK Parti`nin Ortaköy`de omurgasını oluşturmaktadır.”; dedi. Karahacip`in kendisi ve partisi için özel bir öneminin olduğunu ifade eden Başkan Külcü, “Karahacipli dostlarımızın gerek şahsen, gerekse parti olarak yanımızda yer alışlarını önemsiyorum. Elimiz de gönlümüz de Karahacip`in üzerinde olmaya devam edecektir.”; dedi.