Kaptan Çorum'a veda etti

5 Haziran 2017 Pazartesi

Kokoç’tan veda ziyareti

Geçtiğimiz sezon Çorum Belediyespor’da top koşturan takım kaptanı Emrullah Kokoç, Çorum’a veda etti. Yeni sezonda Darıca Gençlerbirliği forması altında mücadele edecek olan Kokoç, Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül’e veda ziyaretinde bulundu.

Emrullah Kokoç’un iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, “Emrullah, insanlığı ile diğer futbolcularımıza örnek bir kişilikti. Kendisine Çorum Belediyespor’a emekleri için teşekkür ediyor, yeni takımında başarılar diliyorum” dedi.

Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü ve Belediyespor Mali İşler Sorumlusu Nadir Solak’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Emrullah Kokoçda “Çorum Belediyespor’da oynamak bana çok güzel dostluklar kazandırdı. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü ve Belediyespor Başkanımız Zeki Gül bizlerin her zaman destekçisi oldu. Kendilerine teşekkür ediyor, yeni sezonda Çorum Belediyespor’a başarılar diliyorum” diye konuştu.