31°C parçalı az bulutlu

31°C parçalı az bulutlu

KALEM VE KELAMI İLE ABDURRAHİM KARAKOÇ PANELİ

3 Ekim 2012 Çarşamba

Belediyemiz, Hitit Üniversitesi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği işbirliği ile “Kalemi ve Kelamı ile Abdurrahim Karakoç”; başlıklı bir panel düzenleyecek.

Türk Edebiyatının en önemli isimleri arasında yer alan şair ve yazar merhum Abdurrahim Karakoç, düzenlenecek panel ile anılacak.

5 Ekim 2012 Cuma günü saat 15.00`de Turgut Özal İş Merkezi Konferans Salonunda düzenlenecek panelin başkanlığını Hitit Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Meral Demiryürek yapacak. Panelde Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fatih Andı, “Mektup yazdım Hasan`a/Ha Hasan`a ha sana”;: Abdurrahim Karakoç`ta Toplumsal Hicvin Boyutları, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Akay Abdurrahim Karakoç`ta Aşk ve İman Hareketi, Balıkesir Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Narlı 1950 Sonrası Türk Edebiyatında Halk Şiirinin Durumu ve Abdurrahim Karakoç, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Zeynep Kevser Şerefoğlu Abdurrahim Karakoç`ta Fikrî Muhteva Üzerine Değiniler ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Turgay Anar Abdurrahim Karakoç`un Şiirlerinde Yansımasını Bulan Anadolu İnsanı konu başlıklarında izleyicilere bilgiler verecekler.