20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

Kale’nin kentsel dönüşümü için irtibat ofisi kuruldu

20 Mayıs 2022 Cuma

Kale Mahallesi’nde yürütülecek kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili irtibat ofisi kuruldu. İrtibat ofisinde, kentsel dönüşüm firması GEDAŞ personeli tarafından hak sahiplerine projeyle ilgili bilgilendirme yapılacak.

Belediye Başkan Yardımcımız İsmail Yağbat Kale Mahallesi’nde yaklaşık 9.43 hektar büyüklüğündeki kentsel dönüşüm alanında yürütülen projeyle ilgili alan hak sahiplerini bilgilendirme için irtibat ofisi açtıklarını belirterek “Belediyemiz ek hizmet binasında 5. katta açtığımız irtibat ofisinden hak sahiplerimiz her türlü bilgileri alabilecekler.” dedi.

Foto Galeri

Kale’nin kentsel dönüşümü için irtibat ofisi kuruldu Kale’nin kentsel dönüşümü için irtibat ofisi kuruldu