Kadınlardan Mehmetçiğe kumanya

13 Mart 2018 Salı

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri tarafından Afrin’deki Mehmetçiklerimize gönderilmek üzere hazırlanan kumanyalar gönderildi.

Yaklaşık 250 kursiyerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte kursiyerlerkurabiye ve yaprak sarması yaparak Zeytin Dalı Harekatında Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerimize gönderdiler. “Rızkımıza değsin anamızın eli doya doya yesin yurdumun eri” sloganıyla Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde bulunan kursiyerlerin tamamının katıldığı kumanya hazırlığında duygularını ifade eden kursiyerler birlik beraberlik mesajları verirken, “Allah orada bizim için savaşan askerimizi muzaffer etsin” dediler.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Nuran Hakyemez, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde farklı bir etkinlik yaptıklarını Afrin bölgesindeki askerler için sarma ve kurabiye yaparak onlara gönderildiğini dile getirdi. Mehmetçiklere yanlarında olduklarınıhatırlamak istediklerini belirten Nuran Hakyemez “Bizler yılın 365 günü hanımlarımıza hizmet ediyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle farklı bir etkinlik yapalım istedik. Özellikle Afrin Bölgesindeki askerlerimiz için dualarımızı zaten yapıyoruz ama fiili dualarımızla da onların yanında olalım düşüncesiyle sarma ve kurabiye yapıp onlara gönderilim istedik. Anneler olarak, kadınlar olarakdualarımızın Mehmetçiklerimizle birlikte olduğunu bir kez daha gösterelim dedik” ifadelerine yer verdi.

Hazırlanan kumanyalar kolilenerek Afrin’e gönderildi.

Foto Galeri