29°C az bulutlu

29°C az bulutlu

KADINLARA ÖZEL SİNEMA VE TİYATRO GÜNLERİ

16 Ocak 2013 Çarşamba

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kadınlara özel sinema ve tiyatro günleri düzenliyor.

Çorum`daki tüm bayanlara yönelik gerçekleştirilecek olan sinema ve tiyatro gösterimi 19 Ocak – 04 Haziran 2013 tarihleri arasında her Salı ve Cumartesi günü yapılacak. 18 yaş üstü bayanlar için düzenlenen sinema ve tiyatro gösterilerine katılmak isteyen bayanlar Mahalle muhtarlıklarına giderek kayıt yaptırabilecekler.

Bahçelievler ve Karakeçili Mahallerinde oturan bayanlar 07-17 Ocak tarihleri arasında kayıtlarını yaptıracak olup Kunduzhan ve Çöplü Mahalleleri 28 Ocak-07 Şubat, Mimar Sinan ve Gülabibey Mahalleleri 11-22 Şubat, Yavruturna ve Kale Mahalleleri 25 Şubat – 15 Mart, Buharaevler ve Çepni Mahalleleri 18 Mart – 05 Nisan, Yeniyol ve Akkent Mahalleleri 08-19 Nisan, Ulukavak ve Üçtutlar Mahallelerindeki bayanlar ise 22 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında mahalle muhtarlıklarına giderek kayıt yaptırabilecekler.

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü H. Nuran Hakyemez, Çorumlu bayanları kontenjan dolmadan sinema ve tiyatro günleri için mahalle muhtarlıklarına giderek bir an önce kayıt yaptırmaları için çağrıda bulundu.