Kadınlar tarihe yolculuk yaptı

9 Mart 2018 Cuma

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri Çorum Müzesi’ni gezdi.

8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri tarafından hazırlanan etkinlikler kapsamında merkezlerde bulunan kursiyerler Çorum Müzesi’ni gezdi. Kursiyerler, merkezlerde görev yapan eğitmen ve öğreticilerle birlikte Çorum tarihinin en güzel şekilde anlatıldığı Etnografya Müzesini de ziyaret ettiler. Rehberler müze içerisinde yer alan tarihi eserler hakkında kursiyerlerebilgi verdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri kursiyerleri, etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan başta Belediye Başkanı Zeki Gül olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcılarına, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi yöneticilerine teşekkür etti.

Foto Galeri

Kadınlar tarihe yolculuk yaptı Kadınlar tarihe yolculuk yaptı Kadınlar tarihe yolculuk yaptı Kadınlar tarihe yolculuk yaptı Kadınlar tarihe yolculuk yaptı Kadınlar tarihe yolculuk yaptı