Kadınlar “Nikah Kağıdı” adlı tiyatro oyununu izleyecek

28 Kasım 2017 Salı

Çorum Belediyesi kültür sanat faaliyetleri kapsamında birbirinden güzel tiyatro, konser, panel, sergi gibi etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde faaliyetlere katılan kadınlar 25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele” günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için Van Devlet Tiyatrosu tarafından Çorum’da sahnelenecek olan “Nikah Kağıdı” adlı tiyatro oyununu izleyecek.

25 Kasım Cumartesi günü Saat:14.00’da Devlet Tiyatro Salonununda sahnelenecek oyuna gitmek isteyen kadınların Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinden bilet almaları gerektiği ifade edildi.