Kadınlar Neden Anlaşılmaz

11 Mart 2016 Cuma

Belediyemiz Dünya Kadınlar Günü`nde, Kitle Eğitimcisi Canten Kaya`yı Çorumlularla buluşturdu. Kaya, “Kadın Neden Anlaşılmaz”; adlı konferansında kadın erkek arasındaki iletişim problemlerine değindi.

Sempatik tavrı ile katılanlara hoş, öğretici ve eğlendirici anlar yaşatan Kitle Eğitimcisi Canten Kaya, kadınların erkeklere göre daha fazla paylaşma, daha fazla konuşma isteği duyduğunu ifade etti. Kaya, “Erkeklere söylüyorum, akşam eve gittiğinizde lütfen eşlerinizi ihmal etmeyin onlarla konuşun, dertleşin. Aksi takdirde kadınlar kendilerinin umursanmadığını düşünürler.”; dedi.

Kaya, çiftlere mutlu iletişimin, huzurlu bir evliliğin formülünü de verdi. Eşlerin birbirlerine “seni seviyorum”; ifadesini sıklıkla söylemesi gerektiğini belirten Kaya, bu iki kelimenin her şeyin ilacı olduğunu vurguladı.