30°C parçalı bulutlu

30°C parçalı bulutlu

KADINLAR, KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ’NDE BAYRAMLAŞTI

7 Eylül 2011 Çarşamba

Kadınların sosyal yaşamda daha aktif rol üstlenmeleri amacıyla belediyemiz tarafından kurulan Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, bu kez de kadınları bayramlaşma merasiminde buluşturdu.

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen kurslara katılan kadınlar, kurs eğitmenleri, kadın siyasiler ve belediyede çalışan kadın personelin katıldığı bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü ev sahipliği yaptı.

Bayan konuklarıyla yakından ilgilenen Hatice Külcü, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde kadınların sorunları ve diğer sosyal sorunlar için sık sık bir araya geldiklerini hatırlatarak, “Bizler hayatın her alanında aktif rol üstlenen kadınlar olarak hayatı daha yaşanabilir kılmak için çalışıyoruz.

Merkezimizin açılmasından itibaren kadınlarımızın bireysel gelişimine yönelik beceri kursları açtık. Bu kurslarımızın birçoğu tamamlandı ve yoğun talep doğrultusunda tekrar açılan kurslarımız oldu.”; dedi.

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nin Çorumlu tüm kadınların hizmetinde olduğunu ifade eden Hatice Külcü, “Çorumlu tüm kadınlarımızı Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nin hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyorum. Bugün buraya bayramlaşmak için gelen ve gelemeyen tüm Çorumlu kadınlarımızın geçmiş Ramazan Bayramlarını kutluyorum.”; dedi.