Kadınlar, günlerini spor yaparak kutladı

14 Mart 2016 Pazartesi

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi, Kadınlar Günü nedeniyle hafta boyunca spor ve bowling etkinliği düzenledi.

Mahalle Kültür Merkezlerinde kurslara katılan kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikle hanımlar hem spor yapma imkanı buldu hem de doyasıya eğlendi. Birçoğu ilk defa bowling oynayan kadınlar kendilerine tüm bu imkanları sunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye ve eşi Hatice Külcü`ye Hatteşekkür etti. Etkinliğe katılan kadınlar, “Böyle etkinliklerin olması bizi çok mutlu ediyor. Kadın kültür ve sanat merkezleri sayesinde kendimize daha çok vakit ayırıyoruz. Daha mutlu bireyler haline geldik.”; dedi.