Kadınlar en güzel aşureyi yapmak için yarışacak

5 Ekim 2016 Çarşamba

Belediyemiz ait Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri tarafından düzenlenen “4. Geleneksel Ödüllü Aşure Yarışması”na başvurular başladı.

6 mahallede yer alan Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim, spor ve kişisel gelişim alanında hanımların yeteneklerini keşfederek kendilerini geliştirebildiklerini söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Eğitim faaliyetlerimizin yanında çeşitli yarışmalar da düzenliyoruz. Muharrem Ayı münasebetiyle geleneksel hale getirdiğimiz 4. ödüllü aşure yarışması için de başvurular alınmaya başlandı” dedi.

Gül, yarışma ile ilgili detaylı bilginin Kadın Kültür Merkezlerinden alınabileceğini belirterek yarışmada birinciye 1000 TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye 500 TL ödül verileceğini kaydetti.