Kadınlar’dan Barış Pınarı Harekatına destek

17 Ekim 2019 Perşembe

Millet Bahçesinde yürüyüş yapan Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi(KKSM) kursiyer ve hocaları Barış Pınarı Harekatına desteklerini bayraklarla ifade etti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın ve Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat’ın eşi Hacer Yağbat’ın da katıldığı etkinlikte KKSM kursiyerleri hocalarıyla birlikte yürüdü. Barış Pınarı Harekatına destek için bayrakla yürüdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, “KKSM bünyesinde yer alan spor kurslarından faydalanan kursiyerlerimizle bugün Barış Pınarı Harekatına destek vermek amacıyla ellerimizde bayraklarımızla yürüdük. Kursiyerlerimiz bu tarz yürüyüşleri normalde de yapıyorlar biz bugün, milletçe ortak paydamız olan bu harekata desteklerimizi ifade etmek istedik “dedi.

Foto Galeri