Kadın Meclisi’nden Kümbet’e ziyaret

6 Haziran 2017 Salı

Kent Konseyi Kadın Meclisi, Nurcan Kümbet adlı ihtiyaç sahibi vatandaşı ziyaret ederek ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şahiste Uçar ve Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personelinin birlikte yaptığı ziyarette konuşan Şahiste Uçar, Nurcan Kümbet’in Çorum Belediyesi Gıda Bankası’ndan faydalandığını bildiklerini ve Kümbet’in farklı ihtiyaçları için kendisiyle görüştüklerini kaydetti. Örnek alınan bir Sosyal Belediyecilik çalışması sergileyen Belediyemiz, nerede zor durumda olan bir vatandaşımızı varsa onun yanında yer alıyor. Bundan sonra da Nurcan Kümbet kardeşimize gerekli yardımları yapacağız” diye konuştu.