Kadın meclis üyelerinden kız İHL'ye ziyaret

17 Mayıs 2016 Salı

Çorum Belediyesi kadın meclis üyeleri Buharaevler Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Ziyarete ev sahipliği yapan okul müdiresi Aysun Tut meclis üyelerine okul hakkında bilgiler vererek yapılan çalışmaları anlattı.

AK Partili Belediye Meclis üyeleri okulun fiziki koşullarının ve eğitim konusundaki çabalarını takdirle karşılayan Şahiste Uçar, Seyhan Günhan, Nurten Gezer ve Nahide Tekin, Aysun Tut`a idarecilik hayatında başarılar diledi. Meclis üyeleri daha sonra okulu gezme imkanı da buldu.

Tut, ziyaretleri nedeniyle belediye meclis üyelerine teşekkür etti.