Kadın Kültür Merkezleri ile hizmet kadınların ayağına gidecek

4 Haziran 2013 Salı

Belediyemiz tarafından yapılan Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri`nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan, Ulukavak, Bahçelievler ve Akkent Mahallelerinde yapımı devam eden Kadın Kültür Merkezleriyle kadınlar önemli bir merkeze kavuşacaklar.

Belediyemiz tarafından kadınların eğitim, spor, eğlence ve diğer sosyal aktivitelerinin karşılanması ve çocukların okul dışındaki zamanlarının en verimli şekilde değerlendirilmesi amacıyla inşa edilen Kadın Kültür ve Etüd Merkezlerinin inşaatları hızla ilerlediğini belirten Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, inşaatların tamamlanmasıyla birlikte merkezlerin kadınlara önemli hizmetler sunacağını belirtti.

Şu an 4 ayrı merkezde inşaat çalışmaları devam eden Kadın Kültür Merkezlerinin her birinde kadınlara yönelik kurslar ile aerobik ve kondisyon salonu, çocuk oyun alanı, kafeterya, seminer salonu ve dersliklerin bulunacağını aktaran Başkan Külcü, “Hizmeti hemşehrilerimizin ayağına götürüyoruz. Kadın hemşehrilerimiz bu merkezlerde bilgisayar,

enstrüman, diksiyon, giyim, takı tasarım ve geleneksel el sanatları gibi kurslara katılabilecekler. Bunun yanında spor yapma imkanı da sunulacak kendilerine. Merkezlerimizde öğrencilerimizin ödev takibi, branş öğretmeni ve rehber öğretmenler kontrolünde düzenli şekilde yapılacak. Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerimiz çocuklarımızın geleceğini düşünerek hazırlanmış merkezler olacak”; dedi.