21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

Kadın Kültür Merkezinden duyarlı hareket

27 Kasım 2018 Salı

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri ahşap boyama kursunda yaptıkları kuş yuvalarını ağaçlara ve kurs binası duvarlarına astı.

VelipaşaKadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri ahşap boyama kursunda kuş yuvalarını rengarenk boyadı. Kadın Kursiyerler yaklaşan kış günlerinde anne şefkati ile yaklaşarak kuşlara sıcak bir yuva imkanı sunmak için Velipaşa Kadın Kültür ve Sanat Merkezi bahçesinde bulunan ağaçlara ve kurs binasının duvarlarına astı.

Ahşap Boyama Kursunda kadın kursiyerler hocaları eşliğinde eski ahşap eşyaları dönüştürüp tekrardan kullanılabilir hale getiriyor ve yeni ahşap eşyaları boyayarak dekoratif süs malzemeleri yapıyor.

Foto Galeri