Kadın Kültür Merkezi’nin 6. yılsonu sergisi açıldı

2 Haziran 2016 Perşembe

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kadın Kültür Merkezi`nin hazırladığı 6. Yıl Sonu Sergisi’nin açılışına katıldı. Kadın kültür merkezlerinin çalışmalarına katılan binlerce hanıma müteşekkir olduğunu belirterek, “Yaptığımız tüm binaların ve tesislerin kıymeti, sizlerin varlığıyla değer kazanmaktadır.” diyerek, çalışmalara ilgi gösteren bayanlara teşekkür etti.

6 yıldır devam eden çalışmalarda 19 farklı kurstan 93 kursa çıkıldığını ifade eden Başkan külcü, hali hazırda 3 bin 864 bayan kursiyerin 93 ayrı branşta aynı anda çalışmalarını sürdürdüğünü hatırlatarak, gelinen noktayı özetledi.

Açılışa katılan davetlilere hitabeden Başkan Külcü, “Bugün hanım kardeşlerimizin ilgisini ve çalışmalarımıza bizzat katılımını gördükçe, ne iyi etmişiz de bu merkezleri hanım kardeşlerimizin istifadesine sunmuşuz diye şükrediyorum. bu binalar, değerli kardeşlerimizin ilgisiyle kıymet bulmaktadır. Bu çalışmalarımıza kıymet vererek değer katan tüm hanım kardeşlerime minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

İnsanın, kadın erkek olarak bir kuşun iki ayrı kanadı gibi olduğunu belirten Başkan Muzaffer Külcü, “Bu hayatı hep birlikte taşırsak başarımız ve mutluluğumuz mümkündür. Ne erkeğin, ne de kadının geride olduğu bir hayatın anlamı vardır. Asıl olan bir kuşun iki kanadı gibi bir olmak ve hayata birlikte tutunmaktır.” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından 4 Haziran tarihine kadar ziyarete açık tutulacak olan serginin açılış kurdelasını eşi Hatice Külcü ve diğer kadınlarla birlikte kesen Başkan Muzaffer Külcü, sergide yer alan çalışmaları tek tek inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı sergide, kadın kültür merkezlerinde bir yıldır devam eden çalışmalar göz alıcı güzellikleriyle Çorumluların ziyaretini bekliyor.