21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

Kadeş Meydanı’nda Uğur Işılak Rüzgarı

12 Haziran 2022 Pazar

Belediyemizin “Yaz Konserleri” kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Uğur Işılak, Çorum’da coşkulu bir konsere imza attı. Yağışlı havaya rağmen Kadeş Barış Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaş unutulmaz bir gece yaşadı.

Belediyemiz ‘’Yaz Konserleri’’ etkinliği kapsamında ünlü sanatçı Uğur Işılak, Çorumlularla buluştu. Konserinde sevilen şarkıları “Haydi Anadolu” ve “Dombra” ile birbirinden güzel türküler seslendiren Uğur Işılak, hava muhalefetine rağmen meydanı dolduran dinleyicileri coşturdu. Konser, Çorum Web TV’den de canlı olarak yayınlandı.

Konser sonunda Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın ünlü sanatçı Uğur Işılak’a çiçek takdim etti. Meydanı dolduran binlerce vatandaşı selamlayan Başkan Aşgın, Çorum Belediyesi’nin konser ve kültürel etkinliklerinin devam edeceği müjdesini vererek “Durmak yok yola devam” dedi.

Foto Galeri