İtfaiye’den huzurevi çalışanlarına yangın tatbikatı

17 Mayıs 2016 Salı

Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü, Atıl Uzelgün Huzurevi`nde yangın tatbikatı yaptı. Yapılan tatbikat ile huzurevi çalışanları, olası bir yangın durumunda alevlere nasıl müdahale edeceklerini öğrendi.

Yangın tatbikatını yapan İtfaiye personeli, yangın tüpünün nasıl kullanılacağını, yangın esnasında nasıl hareket edileceğini ve alevlere hangi yönden müdahale edilmesinin doğru olacağı gibi konularında bilgilendirme yaptı. Eğitimin ikinci aşamasında ise itfaiye erlerinin huzur evi bahçesinde yaktığı ateşe huzurevi çalışanları yangın söndürme tüpü ile müdahale etti ve yangını söndürdü.