İstiklal Şehitleri Anıtında sona yaklaşıldı

12 Haziran 2020 Cuma

Belediyemiz, Cengiz Topel Caddesinde yer alan İstiklal Şehitleri Anıtının çevre düzenlemesine tüm hızıyla devam ediyor.

İstiklal Şehitleri Anıtını şehitlere yakışır hale getirmek için restore çalışmalarına başlayan Belediyemiz, anıtın çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. İstiklal Şehitleri Anıtının restorasyonu için hazırladıkları projenin son aşamaya geldiğini, anıtta başladıkları çalışmaların sona geldiğini ifade eden Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “İstiklal Şehitleri Anıtını hem ecdadımıza hem de Çorum’umuza yakışır hale getiriyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz peyzaj çalışmalarına başladı. Ekiplerimizin gayretiyle anıttaki çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Foto Galeri