29°C az bulutlu

29°C az bulutlu

İSMAİL BALLI VE COŞKUN ARAL ÇORUM’A GELİYOR

18 Ocak 2013 Cuma

Times, Newsweek gibi dergiler adına Lübnan, İrlanda, Çad ve Uzak Doğu başta olmak üzere pek çok savaşı fotoğraflarıyla dünyaya duyuran Coşkun Aral, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı Çorum`a geliyor.

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen “Objektiften Yansımalar”; adlı fotoğraf sergisi ve söyleşisi için Çorum`a gelecek olan ünlü gazeteciler tecrübelerini Çorumlu fotoğraf severlerle paylaşacak.

21 Ocak 2013 Pazartesi günü saat 14.00`de Çorum Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezi`nde açılacak sergiye Aral ve Ballı`nın dışında çok sayıda foto muhabirinin katılacağını açıklayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, tüm Çorumluları fotoğrafın büyülü dünyasına davet etti.

Associated Press`ten Erhan Sevenler, Habertürk Gazetesi Fotoğraf Şefi Ozan Köse, Anadolu Ajansı İstanbul Fotoğraf Şefi Oktay Çilesiz, Milliyet Gazetesi Fotoğraf Şefi Bünyamin Aygün, İhlas Haber Ajansı Fotoğraf Şefi Abdullah Coşkun`un da katılarak Çorumlu sanatseverle buluşacağını dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Çorum Belediyesi olarak Çorum`un kültür zenginliğine katkı sağlamak, kültür alanında kalıcı izler bırakmak için kültür ve sosyal alanda örnek bir belediyecilik sergiliyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimizin kültürel ve sosyal hayatını diri tutmak amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalar toplumun her kesimi tarafından takdirle karşılanmakta, her türlü övgüye değer bulunmaktadır. Bu durum da bizleri daha çok çalışmaya yöneltmektedir”; dedi.