İŞLETMECİLİK VE GİRİŞİMCİLİK KULÜBÜ’NDEN KÜLCÜ’YE ZİYARET

4 Mayıs 2012 Cuma

Hitit Üniversitesi İşletmecilik ve Girişimcilik Kulübü üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret ederek kulüp faaliyetlerine yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ziyaretten bu tarz kulüp ve yapılanmaların desteklenmesi gerektiğini belirterek gençlere yatırım yapmanın gelecek için yapılmış yatırım olduğunu, gençlerin yaptıkları çalışmaların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Başkan Külcü, gençlere yönelik yaptığı konuşmada üreten, sosyal hayata ve insanlara katkı sağlayan bir genç olarak okullarını bitirmeleri tavsiyesinde bulundu. “İnsanlar hedefinde toplumsal fayda getirerek ilerlemelidir.”; diyen Başkan Külcü, “Üniversite hayatında sosyal çevre içerisinde yer almanın faydalarını üniversite eğitiminden sonra fazlasıyla göreceksiniz. Kendinizin geliştiğini o zaman daha iyi anlayacaksınız.”; dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Külcü`ye İşletmecilik ve Girişimcilik Kulübü Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Hülya Çağıran Kendirli, kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İşletmecilik ve Girişimcilik Kulüp Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Hülya Çağıran Kendirli, Kulüp Başkanı Ahmet Ölçer ve Kulüp öğrencileri katıldı.