İŞKUR müdürü Şahan'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

6 Nisan 2016 Çarşamba

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü olarak atanan Ali Şahan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan’a yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdür Yardımcısı iken İŞKUR İl Müdürü olarak atanan Ali Şahan da yaptığı konuşmada “Çorum için birlikte güzel işler yapmak için çalışıyoruz. Sayın Başkanımızla birlikte Çorum için güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum”; dedi.