26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

İSKİLİPLİ ATIF HOCA’NIN İSMİNİ BİR PARKA VERECEĞİZ

28 Kasım 2011 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İskilipli Atıf Hoca`nın ismini yapacakları bir parka vereceklerini söyledi. Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın da dile getirdiği şapka kanununa muhalefetle suçlanan İskilipli Atıf Hoca`yı haksız yere idam ettiren Ali Çetinkaya`nın isminin CHP`li Ankara Yenimahalle`deki bir parka verilmesinin anlaşılamaz olduğunu belirten Başkan Külcü, kendilerinin de Atıf Hoca`nın ismini bir parka vermek için çalışma başlattıklarını söyledi. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,”;Önce idam kararı vererek sonra şahitlerin dinlenmesine karar veren İskilipli Atıf Hoca`nın katili olan Ali Çetinkaya`nın isminin CHP`li belediye tarafından bir parka verilmesine biz de AK Partili bir belediye olarak Çorum`umuzda bir parkımızın adına İskilipli Atıf Hocamızın adını vereceğiz. Ruh bu ruhtur. Böyle anlayışların olmadığı bir ruhtur. Bugün Balkanlar`da, Arnavutluk`ta, Hindistan`da, Makedonya`da Kosova`da olan kardeşimizin kendileri için kurtarıcı olarak gördükleri bir başbakanımız ve liderimiz vardır. Bizler de bunu hissetmeli ve hissettirmeliyiz.

Ne kadar yolsuzluk ne kadar haksızlık varsa bunlar birer birer ortaya çıkıyor. Bunlar başbakanımızın, partimizin cesareti ve çalışmaları ile gün yüzüne çıkmaktadır. Böyle bir liderin yanında yer almaktan onur ve gurur duyuyorum.”; dedi.