21°C parçalı az bulutlu

21°C parçalı az bulutlu

İSKİLİP VE BAYAT TEŞKİLATLARI’NDAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

8 Aralık 2011 Perşembe

İskilip ve Bayat AK Parti İlçe Teşkilatları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Bayat AK Parti İlçe Teşkilatı ve İl Genel Meclis Üyeleri ile İskilip Belediye Başkan Yardımcısı Melih Alpsar, İskilip AK Parti İlçe Teşkilatı, İskilip İl Genel Meclis Üyeleri Çorum Belediyesi`nin ilçelerine yaptığı çalışmalar nedeniyle Başkan Muzaffer Külcü`ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

İlçe Belediyelerin Çorum Belediyesi`nin imkanlarına göre daha kısıtlı olduğunu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün de kendilerine her konuda yardımcı olduğunu söylen AK Parti İlçe Belediye Başkanları ve yöneticileri “Sayın Başkanımız Çorum`u bir bütün olarak gördüğünü her fırsatta dile getiriyor. Bizler de sayın Başkanımızın bu söyleminden güç alıyoruz. Sayın Başkanımız her zaman bizlerin yanında. Çorum`a yaptığı büyük hizmetlerin yanında bizlere de çok önemli yardımlarda bulunuyor.”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de ilçe ve beldeleriyle Çorum`u bir bütün olarak gördüklerini yineleyerek “İlçelerimize ve beldelerimize yapmış olduğumuz altyapı, asfalt ve diğer yardımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz”; dedi.