İskilip heyeti Yabacıoğlu'nu ziyaret etti

6 Ocak 2016 Çarşamba

İskilip İmam Hatip Okulu Müdürleri ile Atıf-Der Başkanı Mustafa Lek, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu`nu ziyaret etti. Ziyarette İskilip ilçesindeki İmam Hatip Okulları ile ilgili istişarelerde bulundular.

İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Açıkgöz, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Kula ve Erenler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Fidan`ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, “Okul müdürlerimiz okulları ve eğitim durumları hakkında bilgi verdiler. Çorum Belediyesi olarak neler yapabileceğimizi istişare ettik. Ayrıca, İskilip`e en kısa sürede giderek iade-i ziyarette bulunmayı istiyoruz.”; dedi.

Ziyaretle ilgili konuşan Atıf Der Başkanı Mustafa Lek de Ahmet Yabacıoğlu`nun bir İskilipli olarak ilçesine duyarsız kalmadığını belirterek “Sayın Başkan Yardımcımıza bizlere gösterdiği yakınlık ve birlikte yapacağımız çalışmaları için şimdiden teşekkür ediyorum”; diye konuştu.