30°C parçalı bulutlu

30°C parçalı bulutlu

İSKİLİP CADDESİ ASFALTLANDI

14 Ekim 2011 Cuma

Belediyemiz yol ve asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çorum trafiğini rahatlatacak ve prestij sayılan caddelerde asfalt çalışmaları devam ederken son olarak da İskilip Caddesi asfaltlandı.

Daha önce Osmancık Caddesi, Ortaköy Yolu, Ankara Girişi gibi Çorum`un giriş yollarında yol genişletme ve asfalt çalışmalarını daha önce yaparak tamamlayan Çorum Belediyesi, araç trafiğinin yoğun olarak yaşandığı İskilip Caddesi`nde de çalışmalarını tamamladı. 1.250 metre uzunluğundaki çift şeritli olarak asfaltlanan caddeye 2.500 ton sıcak asfalt döküldü. İskilip Caddesi`ndeki altyapı çalışmaları geçen yıl tamamlanmıştı.

Şehrin dört bir yanında başlatılan çalışmaların vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanması bizleri memnun etmektedir. Bu zamana kadar görülmemiş bir çalışmayla sezon içerisinde aynı anda şehrin birçok yerinde büyük çaplı altyapı ve asfalt yapılmaktadır. Çalışmaların Çorum halkı tarafından da memnuniyetle karşılandığını görmek Belediyemizi daha çok motive etmektedir.