İskilip Belediye Başkan’ından Başkan Külcü’ye ziyaret

7 Ağustos 2014 Perşembe

İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve Meclis üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti. 30 Mart seçimlerindeki başarısı dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çatma ve meclis üyeleri Başkan Külcü’ye ikinci döneminde başarılar dileyerek, “Tecrübelerinizden faydalanmak istiyoruz.”dediler.

Çatma: Çorum Belediyesi ağabey belediyemiz

Ziyarette konuşan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, Başkan Külcü’nün hem Ankara tecrübesine hem de ikinci kez belediye başkanı seçilmiş olmasına dikkat çekerek İskilip’in sorunları için Külcü’den destek istedi. Çatma,”Biz kardeş belediyeyiz. Çorum Belediyesi bizim ağabey belediyemiz. Geçmiş dönemde de tüm ilçelere yaptığı yardımlarla ağabey belediye olarak Türkiye’ye örnek oldu.”dedi.

Başkan Külcü: İskilipli Atıf Hoca’nın torunları bizim kardeşimizdir

“İskilipli Atıf Hoca’nın torunları bizim kardeşimizdir.” diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise “Beklentilerinizi yerine getireceğiz.”dedi. Veren el, alan elden üstündür anlayışına vurgu yapan Külcü, “İskilip’e tecrübelerimizi aktarma konusunda cömert olacağız. Siyasi görüşüne, hayat anlayışına bakmaksızın herkese eşit hizmet üretmek durumundayız. Herkes bizim kardeşimiz” dedi.

Külcü, 2004-2009 yılları arasında Çorum Belediyesi’nin ilçelere yaptığı 8 trilyonluk yardıma dikkat çekerek “Daha önceki tartımız neyse o devam edecek.”dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.