Işık, Başkan Külcü’ye tebliğler kitabı hediye etti

2 Kasım 2016 Çarşamba

Çorum’un tarih, kültür, sanat, mimari, ekonomi ve sağlık alanlarında değerlerinin ortaya çıkarılması için düzenlenen “Uluslararası Bütün Yönleriyle Çorum Sempozyumu”nda sunulan tebliğler kitaplaştırıldı.

2 cilt halinde baskısı yapılan sempozyum tebliğlerini Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye hediye eden Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, sempozyuma verdiği katkılar nedeniyle Başkan Külcü`ye bir kez daha teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de göreve geldikleri günden beri Çorum tarihine ışık tutacak her türlü bilimsel ve akademik çalışmayı önemsediklerini; konferans, panel, sempozyum gibi programların yapılmasına önemli katkılar sağladıklarını belirterek “Belediyemizin bu tür faaliyetleri destekleri bundan sonra da devam edecektir. Sempozyumun gerçekleşmesinde emeği geçenleri bir kez daha tebrik ediyorum”; dedi.